HIGH RACER Holder all time one hour world record
is leeg
Facebook
 

M5 sponsort vliegen op spierkracht

15 september 2005Naar boven
M5 sponsort vliegen op spierkrachtAan de TU van Delft wordt gewerkt aan een vederlicht, door spierkracht aangedreven vliegtuig. M5 is sinds mei 2004 sponsor van dit bijzondere initiatief door middel van het verstrekken van kennis, materiaal, financiële middelen en... de piloot! Als het vliegtuig gereed is zal Bram Moens volgend jaar zelf de recordpoging gaan doen! Aardig detail is dat Bram volgend jaar 50 wordt. Niettemin is Bram een goede kandidaat dankzij de goede verhouding tussen spiermassa en lichaamsgewicht en dankzij het continu hoge vermogen dat hij gedurende lange tijd kan leveren.

Uiteindelijk zal het vliegtuig deelnemen aan de "Kremer International Marathon Competition". Deze wordt gehouden in Engeland in de omgeving van Londen. Een prijs van 50.000 Engelse pond wordt uitgeloofd voor de eerste succesvolle vlucht over een parcours van 42 km binnen een uur. De prijs is na ongeveer 20 jaar nog steeds niet geclaimd!

Meer over dit project
 

M5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike Ride

20 februari 2006Naar boven
M5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike RideM5 heeft twee stuks 26/20 onderstuur ter beschikking gesteld aan een bijzonder initiatief, een tocht per ligfiets van 12.000 kilometer door centraal Azië.

Op de site van Central Asia Bike Ride staat inmiddels een groot aantal verslagen en spectaculaire foto's van deze bijzondere reis. Meer info op:

www.centralasiabikeride.com >>

M5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike RideM5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike RideM5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike RideM5 Ligfietsen sponsort de Central Asia Bike Ride
 

Central Asia Bike Ride finish

18 september 2005Naar boven
Central Asia Bike Ride finishMet de laatste rit, die naar Hong Kong is een einde gekomen aan de 12.000 kilometer lange tocht van Chris en Nathalie Hatherly. De Central Asia Bike Ride was voor hen een onvergetelijke reis met buitengewone ervaringen, loodzware inspanningen en woeste natuur. Volgens Chris en Nathalie hebben de door M5 Ligfietsen gesponsorde M5 26/20 fietsen de beproeving uitstekend doorstaan. De kleine problemen die werden ondervonden met de dragers zijn vermoedelijk te wijten aan het enigzins overschrijden van de maximale belading!

Foto's en uitgebreide verslagen zijn te vinden op www.centralasiabikeride.com.
Central Asia Bike Ride finishCentral Asia Bike Ride finishCentral Asia Bike Ride finishCentral Asia Bike Ride finishCentral Asia Bike Ride finish
Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de informatie op deze site.© Copyright 2003 - 2023 M5 Ligfietsen / Vipers
Nieuws
Video
Modellen
M5 Lightweight bike parts
Carbon Specials
M5 Specials
Overige producten
Dealers
Waarom een M5
Wedstrijden en records
Onze klanten
Contact
Minimal Bike
2-SPOKE
Bram Moens
 Laatste nieuws
 Archief
 Zoeken
 Sponsoring
 Evenementen
 Publicaties
 Sitemap